Två år!

Jag har ju fyllt år men firandet blev uppskjutet eftersom jag har varit sjuk. Först magsjuka med feber och sen förkylning med feber. Men nu är jag frisk och igår fick jag mitt efterlängtade kalas. Först blev jag uppvaktad på morgonen av mamma, pappa och storebror. Fick en innebandyklubba och boll. På eftermiddagen kom morfar (mormor var hemma med feber) och morbror Jens med familj. Jag fick sängkläder till min docksäng som mormor sytt och av Jens och Laila fick jag en mjukiskatt i en resebur. Blev jätteglad och började genast leka med katten. Fick dessutom en superfin tårta!
 
 

Sri Lanka!


Den långa flygresan gick förvånansvärt bra, mycket tack vare att jag fick så roliga grejer att leka med av de snälla flygvärdinnorna. De första dagarna blev dock lite jobbiga då jag fick hög feber. Men sen blev det full fart i vanlig ordning.
Här är vi på elefantdaghemmet i Pinnawela. Det var jättestora elefanter som på given signal rusade mot floden för att få bada.
Och bada gjorde ju givetvis även jag :)

Jag åt väl kanske inte sådär överdrivet mycket men all färsk frukt var ju hur mumsig som helst! Eller vad sägs om solvarm, färsk papaya, ananas och banan till frukost tillsammans med färskpressad juice.

Här är vi på ett sköldpaddsdagis där jag fick hålla i (eller nästan, pappa höll) i en liten liten bebissköldpadda som skulle släppas ut i havet nästa dag.


Resans stora händelse var att få träffa min Sri Lanka-mormor. Jag var väl kanske inte direkt jättekompis med henne på en gång (har ju varit skeptisk till tanter sedan jag föddes...) men hon fick i alla fall hålla i mig. En stund.
RSS 2.0