Varning för gående!

I kväll så hände det bara. Jag har varit lite försiktig tidigare och har inte vågat släppa taget. Men idag så provade jag och efter det så ville jag inte göra annat än att gå omkring. Det var som en helt ny värld öppnade sig!



Påsk

Nu har jag officiellt blivit introducerad i pappas stora släkt. Varje påsk så träffas de i Granbergsträsk där min farmor och hennes syskon växte upp. Där har de stugor och pappas morbror Rune och hans fru Elly bor i ett vanligt hus där året runt. Det har blivit en tradition att alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn träffas under påsken och en annan tradition är att äta ärtsoppa tillsammans. Jag var tämligen ointresserad av hela spektaklet. Men ärtsoppan den åt jag i alla fall även om det inte ser ut så...



Pappa storfiskarn.


Här har jag fått låna storebrors traktor och lyckan vet inga gränser.

Just nu

Lek och bus: Att bli kittlad, kastad upp i luften, prutta, titt-ut, härmar Leo när han skriker (vilket inte är så populärt hos föräldrarna)
Gillar inte: Att få ett nej
Äter helst: Smörgås
Bedrift: Tog säkert 7 steg idag mellan mamma och pappa.
Uttryck: Mamma (har viskat pappa en gång men det var nog mer ett misstag än med mening)
Sång: Imse vimse, Klappa lilla magen
Inte kul: Mina utslag som jag kliar sönder hela tiden.
Leksak: Goseapan, dockan, bilar. Eller en burk som jag kan plocka saker i och ur.
Favoritplats: I mammas eller pappas säng så tidigt som möjligt där jag kan pillra på, ligga tvärsöver, ligga i deras ansikte, pilla dem i örat, näsan, slita i håret, sparka i ryggen mm mm.



Sen sist


Jag har hälsat på Olivia som nästan är lika gammal som jag.


Premiär på Leos lekland tillsammans med mamma, mormor och Leo. Ville helst bara "springa" runt på de stora öppna ytorna.


Jag vägrar äta om jag inte får äta själv. Kniper bara ihop munnen och vänder bort huvudet. Till pappas förskräckelse blir det väldigt kladdigt. Men hellre det än att jag ska svälta. Eller hur?


Och störst av allt: Jag har tagit mina första steg, på mammas födelsedag och allt!
RSS 2.0