För sju månader sedan

Oroligt

Jaa det har varit lite oroligt på nätterna och även i magen på sistone. Men det kan nog förklaras av att det nu sticker upp en liten liten liten bit av en tand i underkäken.

Utveckling!

Det händer så mycket nu!
* Jag gör nya ljud hela tiden och låter nu helst som en bil.
* När jag är hungrig säger jag: mam mam mam och slår med handen i bordet.
* Jag vet var lampan är när mamma eller pappa frågar.
* Att härmas är jätteskoj! När mamma eller pappa skakar på huvet gör jag också det. Och när de lägger huvet på sne är jag inte sen att göra likadant. Och ser dessutom väldigt söt ut!
* Jag använder bordstabletterna till att leka tittut bakom.

Uppdatering

Sen sist så har jag hunnit bli sju månader! Kan ni tänka er! Har gjort ett besök på BVC där jag mättes och vägdes. Jag ligger fortfarande under "normalkurvan" men följer min egen kurva perfekt. 6600g tung och 66 cm lång!

Jag har även fått hälsa på Olivia. Hon föddes några veckor efter mig och var två kilo tyngre än mig så jag kände mig som en liten fjärt. Men jag äter då hur mycket som helst så det är inte matintaget som är orsaken. Kanske mina lankesiska gener...

Vi har även hunnit med ett besök hos farmor och farfar i Vännäsby. Där skulle mamma och pappa få gå igenom vad som fanns på vinden och ta med sig det de ville ha. Mamma gjorde (såklart) en hel del fynd. Mestadels till mitt rum. Bland sakerna kan nämnas en orange pall "Tam Tam" från 60-70-talet som nu börjat nytillverkas och kostar nu från 390kr upp till 600kr. Så mamma var rätt så nöjd. :)Mamma har även pysslat lite med en byrå som min farfar tillverkade 1952.

Och hon har sågat ett träd till mig som ger ett väldigt mysigt sken på kvällen då jag ska sova.

Eget rumNu har det börjat likna nåt och jag sover nuförtiden i mitt nya fina rum och trivs alldeles utmärkt. Än så länge finns det inte så mycket möbler men det kommer. Jag behöver ju i och för sig inte så mycket mer än min säng just nu så det funkar ändå :)

Den gamla fina stringhyllan fyndade mamma på loppis till hennes stora lycka och visst är den fin!Hon har även målat dessa tavlor som hänger på min vägg.
RSS 2.0