Uppdatering

Förra söndagen så åkte vi lite impulsivt till Granbergsträsk för att hälsa på farmor och farfar som åkt upp från Vännäsby över helgen. De blev väldigt överraskade och glada av att se oss!
Jag blir väldigt ompysslad av min storebror. Men ibland är jag väldigt...skeptisk till hans omsorg.


Har även börjat hålla i saker och skrattar även högt när jag till exempel får hoppa upp och ner i mammas knä eller när jag blir kittlad.

Jodå

Träningen gav resultat. Idag vände jag mig från rygg till mage alldeles själv. Flera gånger dessutom. Jag är bäst.

Träning

Ibland får jag ligga på mage. Tycker inte att det är särskilt kul men jag klämmer iväg ett leende ibland ändå. Jag börjar även vara ganska rörlig. Efter några sekunder på skötbordet så ligger jag tvärsöver, så passa er. Nu är jag på gång.Vaccination

För någon dag sedan for jag och mamma till BVC där jag vägdes och mättes, som vanligt. Är nu 61 cm lång och väger 5100g. Men när mätning och vägning var klart så tog inte mamma på mig kläderna som hon alltid gör utan sätter mig i sitt knä. Börjar ana oråd. Och helt plötsligt får jag världens smärta i benet! Och sen i andra benet!!! Inte alls snällt. Men mamma fanns där och tröstade mig som tur var...

Födelsedag

Idag är det tre månader sedan jag ploppade ut i stora världen. Tänka sig! Vad mycket jag har varit med om. Jag har dock några funderingar:

* Hur gör man för att få in hela näven i munnen? Jag försöker ständigt men lyckas inte riktigt.
* Varför måste man ligga ner när det är mycket roligare att sitta?
* Vem kom på det här med blöja? Helt oskönt är det. Så när jag blir av med den så spänner jag benen supermycket bara för att få känna hur skönt det är att faktiskt få ihop dem.

Järnäsklubb

Nu har jag gjort mitt första besök i mormor och morfars stuga i Järnäsklubb. Jag, mamma och storebror åkte medan pappa fick vara hemma och bygga på bron. Det var väldigt mysigt i stugan men jag var från början väldigt skeptisk till mormor och fick surläpp så fort hon kom i närheten. Men det gick över efter ett tag. Har tränat att dra mig upp till sittande och har även fått bada. Blev även ekiperad med nya kläder från Häggströms. Tack mormor och morfar för härliga dagar!

Vad gör du?


Hihi


Åhhh hej!


Badar och upptäcker storebrors arm.
 

Tränar nacken.
RSS 2.0