Mitt blivande rum


Snart är det dags för mig att få eget rum och då måste det såklart fixas till lite. Mamma och pappa har det just nu som kontor/dumpa-allt-vi-inte-vet-var-vi-annars-ska-ha-det-rum. Så ut med allt skrot och in med lite stil! Mamma har (såklart) redan tittat ut en massa fina grejer och tapet har bestämts. Det blir denna från Ferm Living (fantastiskt namn!) som heter Marionette. Jättefin tycker jag. Hon har även planer på att pyssla ihop lite grejer själv (såklart). Det blir säkert bra! Idag pysslade hon ihop några tavlor som jag ska få ha i rummet.


nollnionollfemtretton.blogg.se

Blafre Lunchbox With Brown and Yellow Elephant Print
www.kidsen.co.uk


Aristo Katt Cushion
www.ferm-living.com

Sex månader

Nu har jag hunnit bli sex månader. Och vad mycket som har hänt under den tiden! Jag har börjat sitta själv, äta kex själv och så älskar jag att köra runt i gåstolen! Förutom när jag kör in i TV-bänken och slår i huvet (Vi har en väggfast TV-bänk som är högre upp än vanliga TV-bänkar) Storebror tycker också det är skoj att köra runt mig men det gillar inte mamma och pappa. Undrar varför för jag tycker också det är roligt!

Jag gillar dock inte att ligga på mage mer än tre sekunder. Är annars en väldigt tillfreds liten tjej som kan vakna och ligga tyst och filosofera minst en kvart innan jag jollrar till så att mamma eller pappa förstår att jag är vaken. Jag äter som en hel karl och gillar all mat. Jag sover hela nätterna med undantag för några gånger då jag vill ha nappen. 

Jag har börjat göra en del ljud: 
mmmammammamm när jag är lite lessen och vill mysa med mamma.
däh säger mest när jag ligger på skötbordet och får titta upp på en massa roliga gubbar (presentpapper) som mamma har klistrat upp under skåpet.
Sen gör jag även några ljud som inte går att förmedla i text men det har att göra med tungan och mycket saliv.

Här kommer några bilder då mamma och pappa skulle försöka ta det återkommande månadskortet på mig. Och inte är det lika lätt som när jag bara låg still!

 
Men ååååhh!                                        Kan man äta den här?


Jo det kunde man visst!                       Okej då! Blir det bra så här?

 

Uppdatering

Mycket har ju hänt sen sist. Det mesta står på storebrors blogg så jag lägger in lite bilder istället.Jag har lekt så mycket att jag somnat halvnaken i farten.Pappa matar mig med varierande framgång. Han skyller på skeden. Skulle inte tro det.


Efter lite kladd och pill så blev det tillslut sånna här fina avgjutningar av min hand och fot.


I Granbergsträsk gjorde jag succé såklart. Och farmorsmor Thyra (93 år) kunde inte sluta påpeka hur söt jag är. Du är ganska söt i din hatt också, Thyra, även om jag här ser lite skeptisk ut.


I Järnäsklubb hos mormor och morfar fortsatte gullandet.


Här får jag träffa Majken för första gången. Majken är Ingrids lillasyster. Och Ingrid och Leo känner varandra sedan Umeå-tiden.


Jag har fått åka båt för första gången och precis som storebror gjorde som liten så somnar även jag inom två minuter.


Och så har jag börjat spela lite apa :)

Paus

Ett litet tag i alla fall tills vi kommit tillbaka från Järnäsklubb. Om ni funderar varför det inte händer så mycket på bloggen...

Mer bilder!

Här kan ni titta på fler bilder från mammas och pappas bröllop.
RSS 2.0