Rutiner

08:30 Uppstigning. Ammas. Följer storebror till dagmamman
09:00 Somnar en stund.
11:00 Ammas. Somnar.
13:30 Vaknar. Följer mamma och hämtar storebror.
14:00 Ammas
17:00 Ammas. Somnar
18:00 Vaknar lagom till att resten av familjen ska äta middag.
19:30 Ammas. Godnatt (oftast i alla fall)
01:00 Ammas. Somnar.
05:00 Ammas. Somnar om.

Påsk och släktträff

Nu har jag blivit introducerad i pappas stora släkt som alltid träffas vid påsk. Tidigare år har de tydligen alltid kört skoter men i år så har all snö hunnit tina bort. Men det hindrar ju inte att man träffas i alla fall. Jag blev uppvaktad med jättefina kläder av pappas morbröder och moster. Och jag fick även umgås med några av mina tremeningar. Jättemysigt var det!


Jag och pappas kusinbarn Ebba.
Jag och mamma

Dop av Karin Tova Margareta


Svårt att få med alla på bild när det är så stor höjdskillnad :)


Storebror torkade mig på huvudet...


...och gav mig en massa pussar.


Den fina doptårtan som Sofia Berglund gjort (lillasyster till mammas kompis Maria)


Här är vi, alla kusiner.

Kontroll

Idag var jag på tvåmånaders-kontroll. Allt såg finfint ut förutom att jag gått ner på viktkurvan en aning. Mamma har pratat om att det känts som att hon haft mindre mat än tidigare men jag äter lika ofta och lika länge så det kanske beror på nåt annat. Storebror (och mamma) har ju också alltid legat under normalkurvan i vikt så det ligger väl i släkten.

Två månader

I dag blir jag två månader. Mamma tycker det går alldeles för fort... Jag vill dock snabbt bli större så att jag kan hänga med i storebrors tempo. Jag får dessutom sällan sova nuförtiden då han ska pussa mig hela tiden. Men när jag blir lite större ska jag pussa tillbaka och då kommer han säkert inte att tycka att det är lika kul...

Final

Skellefteå AIK är i final så då är det bäst att hålla tummarna. Är dock mest intresserad av tapeten.


Nyfiken

Har upptäckt att man kan vrida på huvet och gör därför det hela tiden. Tapeten i vardagsrummet är också jättetjusig så den stirrar jag på så fort jag kommer i närheten.


Grattis morfar!

I efterskott dock. Men vi träffade ju varann i lördags.

Party

Har ju glömt att berätta att jag varit på fest. Förra helgen fick jag följa mamma och pappa på Scandic där pappas jobb hade personalfest för hela Skellefteå Kraft. 700 personer är ingen liten personalfest om man säger så. Och i stort sett samtliga tanter på stället skulle gulla med mig eller la huvet på sned och suckade. Jag sov mig dock igenom nästan hela kalaset.RSS 2.0